HXL Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710

79,00

(inclusief btw)

Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710 is geschikt voor de bediening van infrarood panelen en andere elektrische verwarmingssystemen. De thermostaat heeft een digitale bediening en kan tot 7 weekprogramma’s van maximaal 6 temperatuurwijzigingen opslaan. De thermostaat voor infrarood verwarming is van dag tot dag of in week blokken programmeerbaar.

Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 2 jaar garantie. Bovendien werkt de ELB-BT710 thermostaat volledig draadloos, waardoor je geen complexe bedrading hoeft aan te leggen.

Een draadloze kamerthermostaat is een soort digitale thermostaat, en in tegenstelling tot wat je zou verwachten moet hij nog steeds aan de muur bevestigd worden. Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte. Koop nu de voordelige thermostaat!

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710

De Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710 is geschikt voor de bediening van infrarood panelen en andere elektrische verwarmingssystemen. De thermostaat heeft een digitale bediening en kan tot 7 weekprogramma’s van maximaal 6 temperatuurwijzigingen opslaan. De thermostaat voor infrarood verwarming is van dag tot dag of in week blokken programmeerbaar.

Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710

Ideaal voor aansturing infrarood panelen

Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook functioneren de infrarood panelen daarmee het meest energiezuinig. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 2 jaar garantie. Bovendien werkt de ELB-BT710 thermostaat volledig draadloos, waardoor je geen complexe bedrading hoeft aan te leggen.

Instellingen thermostaat

Daarnaast heeft de Elbock ELB-BT710 thermostaat 4 standen. AUTO waarin de thermostaat automatisch het ingestelde programma volgt. MANU waarin de thermostaat handmatig bedient kan worden. OFF waarin de thermostaat uit staat en HOLIDAY waarin de thermostaat het ingestelde programma tijdens de vakantie volgt.

Hoe werkt je draadloze kamerthermostaat?

Wat thermostaten betreft, is er een ruime keuze voor elke smaak, met als voornaamste soorten digitale en mechanische.
Digitale thermostaten hebben inwendige componenten, die de kamertemperatuur beoordelen en de verwarming daarop afstemmen, zodat de kamer zo warm blijft als het doel ingesteld is.

Mechanische thermostaten zijn wat nu als “old school” beschouwd wordt en ze regelen de kamertemperatuur met behulp van twee uitzettende en inkrimpende stukjes metaal. Ze zijn echter lang niet zo nauwkeurig als hun digitale tegenhangers, hoewel ze gewoonlijk een stuk goedkoper zijn.

Een draadloze kamerthermostaat is een soort digitale thermostaat, en in tegenstelling tot wat je zou verwachten moet hij nog steeds aan de muur bevestigd worden. Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte. Vervolgens geeft het signalen door aan de warmtepanelen waarop het is aangesloten. Het verwarmingspaneel schakelt in of uit. Een thermostaat draagt bij aan energiebesparing, omdat het warmte paneel alleen werkt wanneer dat gewenst is.

Wat zijn de voordelen van een draadloze thermostaat?

Een van de grootste voordelen van de draadloze thermostaat van Infrarood Verwarming is dat je er de temperatuur in je huis mee kunt regelen, zodat die aan je schema kan worden aangepast. Het zorgt voor maximaal comfort door de temperatuur voor je in te stellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je thuiskomt in een koud huis, of dat je de verwarming door de dag heen vergeet aan te zetten. Thermostaat kopen, je kan in de infrarood verwarming winkel andere themostaten bekijken of als je liever advies wilt, neem dan contact met ons op. Infrarood verwarming met de juiste thermostaat geeft je heerlijke zuinige warmte.

Geschikte ontvangers

De ELB-BT710 thermostaat kan op maximaal 9 ontvangers worden aangesloten. En werkt samen met de draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001 en de ELB-BT003-NL draadloze plug-in ontvanger.

Digitale programmeerbare thermostaat met groot LED display

  • Werkt samen met draadloze relais of plug
  • Systeem draadloos – Opbouw
  • Frequentie 433,92 Mhz
  • 2 week porogramma’s
  • 6 schakel momenten per dag
  • Temperatuur +5°C tot 39°C
  • Werkt samen met modules  BT001 / BT003

Specificaties product

Gewicht 1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermostaat nodig?

Thermostaat kopen

HXL Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.