Thermoluxe draadloos relais ontvanger van 16Amp

53,00

(inclusief btw)

Draadloze Thermoluxe relais ontvanger van 16Amp is eenvoudig te verbinden met HXL-THERMOLUXE-PROG of HXL-THERMOLUXE-DIGI. Ideaal voor het aansturen van infrarood panelen. Je ontvangt op de draadloze relais ontvanger 5 jaar garantie.

De thermoluxe relais is een radiografisch relais dat los verkrijgbaar is om te combineren met de Thermluxe thermostaat. Dit relais is daarmee een ideale oplossing voor degene die infraroodpanelen willen aansturen en dat willen combineren op een bestaand systeem. Ook is deze relais heel geschikt wanneer je extra infrarood panelen in een ruimte wil combineren op 1 thermostaat.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Draadloze Thermoluxe relais ontvanger van 16Amp is eenvoudig te verbinden met HXL-THERMOLUXE-PROG of HXL-THERMOLUXE-DIGI. Ideaal voor het aansturen van infrarood panelen. Je ontvangt op de draadloze relais ontvanger 5 jaar garantie.

Draadloze Thermoluxe relais ontvanger van 16Amp

De thermoluxe relais is een radiografisch relais dat los verkrijgbaar is om te combineren met de Thermluxe thermostaat. Dit relais is daarmee een ideale oplossing voor degene die infraroodpanelen willen aansturen en dat willen combineren op een bestaand systeem. Ook is deze relais heel geschikt wanneer je extra infrarood verwarming in een ruimte wil combineren op 1 thermostaat.

Eigenschappen Draadloze Thermoluxe relais ontvanger van 16Amp

 • Toepassing infraroodpanelen
 • Slanke vormgeving
 • Eenvoudig te verbinden met de radiografische kamerthermostaten
 • 5 jaar garantie
 • Eigenschappen
 • Spanning 230V 50Hz
 • Schakelcapaciteit max 16A
 • Tot maximaal 3600 watt aansluitbaar
 • Frequentie 868 MHz
 • Temperatuurbereik -10 tot 50 °C
 • Afmeting 44.9×44.9×26

Infrarood verwarming toepassen in elke ruimte

Je kan een Infrarood verwarming woonkamer en een Infrarood verwarming badkamer kopen. Elke ruimte kan je verwarmen met warmtepanelen van Infrarood Verwarming. Je kan met de verwarmingspanelen een schuur tot een baby kamer verwarmen. Plaats een infrarood kachel onder je bureau om koude voeten te voorkomen.

Infrarood verwarming kan je als Infrarood paneel plafond of wandverwarming ophangen. Een Infrarood paneel plafond geeft je meer ruimte en je kan mooi het gedeelte opwarmen waar je vaak zit. Je kan een Infrarood paneel plafond ook combineren met Infrarood verwarming woonkamer voor op de muur.

Er zijn ook veel mogelijkheden voor Infrarood verwarming badkamer. Een Infrarood paneel badkamer plaatsen kan ook als handdoekdroger of Infrarood spiegels. Vaak wordt een Infrarood verwarming plafond opgehangen, want dan wordt de gehele badkamer verwarmt. Wil je een spiegel mooi schoon hebben, dan is de oplossing een Infrarood spiegel, dat is een spiegel met infrarood verwarming. Hou je van droge handdoeken, dan wil je ook een handdoekdroger door middels van een Infrarood paneel badkamer. Een elektrische kachel middels infrarood in je badkamer zorgt dat je het iedere dag het lekker warm hebt in de badkamer. De elektrische kachel zorgt ook dat je badkamer schoon en schimmelvrij blijft. Infrarood panelen houden iedere ruimte warm, en het is het beste alternatief voor gas verwarmen, zeker met groen stroom.

Specificaties product

Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

5 jaar

Thermostaat nodig?

Thermostaat ontvanger kopen

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermoluxe draadloos relais ontvanger van 16Amp

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.