Het kleuren van een IR paneel Welltherm of Ecaros SECA-0606

215,00

(inclusief btw)

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood paneel SECA-0606 van 59,2 x 59,2 cm. De metalen infrarood panelen hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur en door de subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij en kleurvast. Infrarood paneel wordt uitgevoerd in een frameless design.

Het infrarood paneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement. Dat voorziet het gehele oppervlak uitermate goed van warmte. Het infrarood paneel heeft een speciale thermische isolatie aan de achterzijde. Daardoor zijn ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmteverlies aan de achterkant is minimaal. Zo kunnen de metalen infraroodpanelen in korte tijd een hoge temperatuur bereiken.

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood paneel is met 1 cm dikte zeer slank en daardoor ruimte besparend. Dit verwarmingspaneel leveren wij in  verschillende afmetingen en vermogens. Standaard is ook een ophangbeugel meegeleverd. Koop nu het beste 400 watt RAL Kleur infrarood paneel!

Beschikbaar via nabestelling

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Meerprijs voor het kleuren van een Welltherm & Ecaros infrarood paneel SECA-0606

Meerprijs voor het kleuren Welltherm & Ecaros infrarood paneelSECA-0606 van 59,2 x 59,2 cm. De metalen infrarood panelen hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur en door de subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij en kleurvast. Infrarood paneel wordt uitgevoerd in een frameless design.

Het infrarood verwarming is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement. Dat voorziet het gehele oppervlak uitermate goed van warmte. Het infrarood paneel heeft een speciale thermische isolatie aan de achterzijde. Daardoor zijn ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmteverlies aan de achterkant is minimaal. Zo kunnen de metalen infraroodpanelen in korte tijd een hoge temperatuur bereiken.

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood panelen SECA-0606

De metalen panelen van Welltherm en Ecaros kan je laten bedrukken met elk gewenste kleur. De flinterdunne verflaag zorgt vervolgens ook voor een zeer effectieve warmte verdeling in de ruimte. Doordat het infrarood paneel van gecoat staal is heeft de RAL kleur een zijdeglas uitstraling.

Onze hoogwaardige print techniek maakt het mogelijk om RAL-kleuren op de infraroodpanelen af te drukken. Het is als een kunstwerk aan de muur. Wij maken géén gebruik van folies, doeken of stickers die er snel afgaan.

De nieuwe metalen afwerking heeft een zijdeachtig mat oppervlak. Deze is vrij van de typische glasreflecties. Ze hebben echter wel een hoge kleurintensiteit. Deze optische kwaliteit is nieuw en uniek voor een infrarood RAL-kleur paneel. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood paneel SECA-0606

Monteren infrarood paneel

Bovendien zijn deze infrarood verwarmingspanelen geschikt om in een systeemplafond gemonteerd te worden. De Ecaros Standard infrarood panelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem, waardoor je het paneel zowel horizontaal of verticaal aan de muur of aan het plafond kunt ophangen.

Om de infrarood verwarming optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat met eventueel in een ontvanger.

Met een vermogen van 400 watt en een afmeting van 592 x 592 x 10 mm voorziet je jouw interieur, geheel in jouw eigen stijl, van een aangename en comfortabele warmte.

Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar jouw eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig.

Vermeld bij het bestellen de RAL kleur

 

Specificaties product

Afmetingen 75 × 150 × 1 cm
Fabrieksgarantie

5 jaar

Keurmerk

CE, TÜV, VDE

Merken

,

Soort infrarood paneel

Infrarood verwarming RAL kleur

Het kleuren van een IR paneel Welltherm of Ecaros SECA-0606

Beschikbaar via nabestelling

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.