HXL Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001

69,00

(inclusief btw)

De Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001 communiceert de temperatuurregeling tussen het infrarood paneel en de ELB-BT710 of ELB-BT010 thermostaat. Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat in combinatie met een ontvanger, zoals de ELB-BT001 Draadloze ontvanger inbouw. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur van de elektrische verwarming door middels infrarood verwarming volledig naar eigen wens instellen en de Infrarood panelen functioneren hiermee het meest energiezuinig.

Per ontvanger kan maximaal 3.600 Watt aan vermogen worden geschakeld. Dit vermogen kun je berekenen door het vermogen (Watt) van alle, op de ontvanger, aangesloten infrarood verwarmingspanelen bij elkaar op te tellen. Liever advies van onze infrarood paneel specialisten, neem dan contact met ons op.

In combinatie met een thermostaat en draadloze ontvangers kan je de warmte inplannen wanneer het jou uitkomt. Koop nu ELB-BT001 draadloze ontvanger inbouw. 

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

De draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001 communiceert de temperatuurregeling tussen het infrarood paneel en de ELB-BT710 of ELB-BT010 thermostaat. Om de elektrische verwarming door middels infrarood verwarming optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij jou om deze aan te sturen met een thermostaat in combinatie met een ontvanger, zoals de ELB-BT001 Draadloze ontvanger inbouw.  Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook de infrarood kachel functioneert hiermee het meest energiezuinig.

Per ontvanger kan maximaal 3.600 Watt aan vermogen worden geschakeld. Dit vermogen kun je berekenen door het vermogen (Watt) van alle, op de ontvanger, aangesloten infrarood verwarmingspanelen bij elkaar op te tellen. Liever advies van onze infrarood paneel specialisten, neem dan contact met ons op.

Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001

Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001 voor themorstaat en infrarood panelen

Systeem draadloos – Inbouw
Frequentie 433,92 Mhz
Schakel vermogen 16 Amp.
Werkt samen met thermostaat ELB-BT710 & ELB-BT010

Ideaal voor aansturing infrarood panelen

Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat in combinatie met een draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook functioneren de infrarood panelen daarmee het meest energiezuinig. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 2 jaar garantie.

Voordelen van een draadloze thermostaat en ontvanger?

Een van de grootste voordelen van een draadloze thermostaat en ontvanger van Infrarood Verwarming is dat je er de temperatuur in je huis mee kunt regelen, zodat die aan je schema kan worden aangepast. Het zorgt voor maximaal comfort door de temperatuur voor je in te stellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je thuiskomt in een koud huis, of dat je de elektrische verwarming door de dag heen vergeet aan te zetten. Thermostaat kopen, je kan in de infrarood paneel online winkel andere themostaten en ontvangers bekijken of als je liever advies wilt, neem dan contact met ons op. Infrarood verwarming met de juiste thermostaat en ontvanger geeft je heerlijke zuinige warmte.

Paneelverwarming door middels van infrarood verwarming werkt anders dan een conventionele kachel. Een verwarmingspaneel verwarmt direct de personen en objecten in de ruimte op, zelfs als plafondverwarming of Infrarood verwarming woonkamer. Je kan ook een infrarood kachel van Infrarood Paneel gebruiken als Infrarood verwarming badkamer of elektrische bijverwarming woonkamer. In combinatie met een thermostaat en draadloze ontvangers kan je de warmte inplannen wanneer het jou uitkomt.

Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001 communiceert de temperatuurregeling tussen het infrarood kachel en de ELB-BT710 of ELB-BT010 thermostaat.

Specificaties product

Gewicht 1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermostaat nodig?

Thermostaat ontvanger kopen

HXL Draadloze ontvanger inbouw ELB-BT001

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.