Plug-in thermostaat ELB-TS01-NL

39,00

(inclusief btw)

De plug-in thermostaat ELB-TS01-NL is geschikt voor de bediening en temperatuurregeling van infrarood panelen en andere elektrische verwarmingen. Plug-in thermostaat ELB-TS01-NL is eenvoudig te bedienen middels de draaiknop en het nachtprogramma verlaagd de ingestelde temperatuur automatisch met 3°C.  De thermostaat ELB-TS01-NL is bovendien zeer eenvoudig te installeren en werkt volledig draadloos.

Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte. Vervolgens geeft het signalen door aan het verwarmingselement waarop het is aangesloten.

De plug-in thermostaat plaats je in de kamer waar een goede ontvangst is. Een thermostaat meet de omgevingstemperatuur, waardoor de verwarming alleen aan gaat wanneer er warmte nodig is. Zodra de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, schakel het infrarood paneel automatisch uit. Koop nu de plug-in thermostaat ELB-TS01-NL.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

De plug-in thermostaat ELB-TS01-NL van Infrarood Verwarming is speciaal ontworpen voor het bedienen en regelen van de temperatuur van infrarood panelen en elektrische verwarming. Deze thermostaat is eenvoudig in gebruik dankzij de draaiknop en het nachtprogramma, dat de ingestelde temperatuur automatisch met 3 °C verlaagt.  De thermostaat ELB-TS01-NL van Infrarood Verwarming is bovendien zeer eenvoudig te installeren en werkt volledig draadloos.

Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte. Vervolgens geeft het signalen door aan het verwarmingselement waarop het is aangesloten.

De plug-in thermostaat plaats je in de kamer waar een goede ontvangst is. Een thermostaat meet de omgevingstemperatuur, waardoor de verwarming alleen aan gaat wanneer er warmte nodig is. Zodra de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, schakel het infrarood paneel automatisch uit.  De ELB-TS01-NL Plug-in thermostaat kun je gewoon op het stopcontact aansluiten, waardoor deze thermostaat zeer geschikt is voor een verplaatsbaar infrarood paneel.

plug-in thermostaat ELB-TS01-NL

Waarom een thermostaat?

Infrarood Verwarming houdt de temperatuur in de kamer constant. De thermostaat meet de actuele temperatuur en past deze aan de ingestelde voorkeurstemperatuur aan. Het verwarmingselement krijgt dan een signaal. Om een goede ontvangst te hebben, plaatst je de draadloze thermostaat in de kamer. Een thermostaat meet de omgevingstemperatuur, waardoor de verwarming alleen aan gaat wanneer er warmte nodig is. Zodra de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, schakel het infrarood paneel automatisch uit.

De infrarood warmte van de paneelverwarming zorgt voor een natuurlijke warmte. De infrarood verwarming is afzonderlijk van elkaar te bedienen, waardoor gericht warmen eenvoudig is. Verwarm alleen de kamers daar waar het nodig is.

De verbruikskosten van elektriciteit met infrarood panelen is zeer zuinig, zeker in combinatie met zonnepanelen en groene stroom. Uiteraard is dit afhankelijk van meerdere factoren, bijvoorbeeld je warmtebehoefte. Isolatie van een woning en goed gebruik van een thermostaat.

Beste kamertemperatuur

Objecten die direct door de warmtestralen van een infrarood paneel worden geraakt, warmen snel op. Het opwarmproces gaat veel sneller dan een elektrische verwarming of een centrale verwarming. Afhankelijk van de grootte van de kamer en het vermogen van de infrarood verwarming, duurt het maar 8 tot 15 minuten tot de maximale oppervlakte temperatuur is bereikt. Deze thermostaat is ook te gebruiken voor een infrarood verwarming plafond, infrarood verwarming woonkamer en infrarood verwarming slaapkamer.

Beste kamertemperatuur infrarood verwarming

  • Woonkamer 20 tot 22 °C
  • Slaapkamer 17 tot 18 °C
  • Keuken 18 °C
  • Badkamer 22 °C

Infrarood paneel nodig?

Heb je een infrarood paneel nodig? De infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm. Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur van de elektrische kachel volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het energiezuinigst. Infrarood Verwarming heeft het grootste assortiment infrarood panelen op voorraad. Verder in onze infrarood verwarming winkel shoppen?

Specificaties product

Gewicht 1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermostaat nodig?

Thermostaat kopen

Plug-in thermostaat ELB-TS01-NL

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.