Plug-in thermostaat ELB-TS05-NL

59,00

(inclusief btw)

De ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat is geschikt voor de bediening van infrarood verwarmingspanelen en andere elektrische verwarmingssystemen.

De ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat kam je gewoon op het stopcontact aansluiten, waardoor de ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat zeer geschikt is voor het verplaatsbare infrarood verwarming en kan tot 7 weekprogramma’s van maximaal 6 temperatuurwijzigingen opslaan

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

De ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat is geschikt voor de bediening van infrarood verwarmingspanelen en andere elektrische verwarmingssystemen.

De ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat kam je gewoon op het stopcontact aansluiten, waardoor de ELB-TS05-NL Plug-in thermostaat zeer geschikt is voor het verplaatsbare infrarood verwarming en kan tot 7 weekprogramma’s van maximaal 6 temperatuurwijzigingen opslaan.

Specificaties product

Gewicht 1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE

Merken

Thermostaat nodig?

Thermostaat kopen

Plug-in thermostaat ELB-TS05-NL

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.