Thermoluxe HXL thermostaat Set inclusief plug-in ontvanger

163,00

(inclusief btw)

Digitale programeerbare thermostaat inclusief plug-in ontvanger 16Amp. Deze set is al gepaired. Ideaal voor aansturing infrarood verwarming. Makkelijk instelbaar. Bovendien ontvang je 5 jaar garantie.

Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Set HXL Thermoluxe thermostaat inclusief plug-in ontvanger. Deze set is al gepaired. Ideaal voor aansturing infrarood panelen. Makkelijk instelbaar. Bovendien ontvang je 5 jaar garantie. De HXL Thermoluxe plug set is speciaal bedoeld voor de aansturing van infrarood panelen die voorzien zijn van een stekker. Het is een thermostaat in combinatie met een radiografische stekker ontvanger.

Deze radiografische stekker is de kleinste ontvanger met 16A schakelcapaciteit op de markt en kan ons complete assortiment 1 fase plug-in elektrische infraroodverwarming regelen. HXL Thermoluxe thermostaat is een accurate kamerthermostaat met LCD scherm.

Voordeel van de HXL Thermoluxe thermostaat is dat hij schakelprogramma’s heeft en de ruimte op een gewenste temperatuur ingesteld kan worden. De nauwkeurigheid is tot 0.5 °C in te stellen.

Een extra stekkerontvanger kan probleemloos communiceren met de thermostaat.  Zo kunnen er maximaal 5 ontvangers worden aangesloten op één thermostaat. Koop je set bij Infrarood Verwarming.

Specificaties Set HXL Thermoluxe thermostaat inclusief plug-in ontvanger

Schakelvermogen: tot 16 Ampère

Spanning: 230 V / 50 Hz

Maximaal 5 stuks stekker ontvangers op één thermostaat

HXL Thermoluxe thermostaat

Spanning: 2 x AA Batterijen (Bij verwisselen van batterij 10 minuten wachten met nieuwe batterijen plaatsen!)

Communicatie: 868 MHz

Temperatuurbereik: 5°C – 35°C

Aan/uit: +/- 0,5°C

Afmetingen: B-120 x H-98 x T-27 mm

Plug-in ontvanger

Spanning: 230 V (AC) +/-10% , 50Hz

Schakelcapaciteit: 16A

Omschrijving: draadloze stekker, Aan/ Uit, 16A

Afmetingen: B-42 x H-42 x D-40 mm

Eigenschappen

 • Programmeerbare tijden en temperaturen
 • Vorstbescherming
 • Frequentie 868 MHZ met 30 meter bereik
 • Eenvoudige bediening
 • Handmatig het programma wijzigen
 • Plug and play
 • Vakantiemodus
 • Slaapmodus
 • Modern design
 • RF-test functie
 • Eenvoudig te installeren
 • 5 jaar garantie

Wat is een Infrarood verwarming

Infrarood verwarming behoort tot de elektrische verwarming. Infrarood panelen gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen.

Een infrarood verwarming werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Een infrarood verwarming verwarmt de objecten en mensen in een kamer. De paneelverwarming straalt lange gezond warmtegolven uit, welke we C straling noemen. De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de zeer aangename warmte van het infrarood verwarming op je huid. De warme lange golf infrarood van de elektrische verwarming weerkaatst overal op, zoals bank, muur en vloer. De hele ruimte wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Dit is net als de zon die de mensen, muren of meubelstukken opwarmt.

Snel opwarmen

De opwarming van de wanden middels een verwarmingspaneel in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit, waardoor de energie wordt omgezet in warme gezonde ir C stralen. De infrarood panelen van de elektrische kachel zijn binnen 5 a 15 minuten direct warm.

Goedkoop verwarmen zonder gas

Je huis verwarmen zonder gas dan is een infrarood paneel de oplossing om duurzaam te verwarmen. Helemaal in combinatie met zonnepanelen, dan ben je 100% duurzaam en groen aan het verwarmen. Elektrische kachel middels infrarood verwarming is het alternatief voor gas. Huis verwarmen zonder gas start met goede infrarood panelen en zonne-energie. Elektrisch verwarming is de toekomst en doe dit in combinatie met zonnepanelen of groene stroom.

Specificaties product

Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

5 jaar

Thermostaat nodig?

Thermostaat set kopen, Thermostaat kopen

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermoluxe HXL thermostaat Set inclusief plug-in ontvanger

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.