HXL Standaard voor thermostaten ELB-BT7

5,00

(inclusief btw)

Een standaard voor ELB-BT010, draadloze analoge thermostaat en ELB-BT710, de draadloze programmeerbare digitale thermostaat.

Draadloze analoge thermostaat ELB-BT010 is geschikt voor de temperatuurregeling van infrarood verwarming en andere elektrische kachels. De ELB-BT010 thermostaat is eenvoudig te bedienen door de draaiknop en het nachtprogramma verlaagt de ingestelde temperatuur automatisch met 3 °C.  De thermostaat ELB-BT010 is bovendien zeer eenvoudig te installeren en werkt volledig draadloos.

Koop nu de standaard voor thermostaten ELB-BT010 of ELB-BT710.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Standaard voor thermostaten ELB-BT7

De standaard voor ELB-BT010, draadloze analoge thermostaat en ELB-BT710, de draadloze programmeerbare digitale thermostaat voor infrarood verwarming.

ELB-BT7
ELB-BT7

Draadloze analoge thermostaat ELB-BT010

Draadloze analoge thermostaat ELB-BT010 is geschikt voor de temperatuurregeling van infrarood panelen en andere elektrische verwarmingen. De ELB-BT010 thermostaat is eenvoudig te bedienen door de draaiknop en het nachtprogramma verlaagt de ingestelde temperatuur automatisch met 3 °C.  De thermostaat ELB-BT010 is bovendien zeer eenvoudig te installeren en werkt volledig draadloos.

Waarom een thermostaat?

Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeur in warmte. Vervolgens geeft het signalen door aan het verwarmingselement waarop het is aangesloten. De draadloze radio thermostaat plaats je in de kamer waar een goede ontvangst is. Een thermostaat meet de omgevingstemperatuur, waardoor de infrarood verwarming alleen aan gaat wanneer er warmte nodig is. Zodra de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, schakel de infrarood verwarming automatisch uit.

De infrarood warmte zorgt voor een natuurlijke warmte. De infrarood panelen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, waardoor gericht warmen eenvoudig is. Verwarm alleen de kamers daar waar het nodig is.

De verbruikskosten van elektriciteit met infrarood panelen is zeer zuinig, zeker in combinatie met zonnepanelen en groene stroom. Uiteraard is dit afhankelijk van meerdere factoren, zoals jouw warmtebehoefte. Isolatie van een woning en goed gebruik van een thermostaat.

Beste kamertemperatuur behalen

Objecten die direct door de warmtestralen van een infrarood verwarming worden geraakt, warmen snel op. Het opwarmproces gaat veel sneller dan een standaard elektrische kachel of een centrale verwarming. Afhankelijk van de grootte van de kamer en de capaciteit van de infrarood verwarming, duurt het slechts 8 tot 15 minuten tot de maximale oppervlakte temperatuur op de paneelverwarming is bereikt.

Over het algemeen zijn analoge thermostaten relatief eenvoudige thermostaten die werken op basis van een eenvoudig mechanisme om de temperatuur in een ruimte te regelen. Draadloze thermostaten geven je de mogelijkheid om de thermostaat op een andere plek te plaatsen dan waar de verwarming zich bevindt, wat handig kan zijn als de thermostaat niet in de buurt van de verwarming is geïnstalleerd.

Beste kamertemperatuur voor infrarood verwarming

  • Woonkamer 20 tot 22 °C
  • Slaapkamer 17 tot 18 °C
  • Keuken 18 °C
  • Badkamer 22 °C

Infrarood verwarming nodig?

Heb je een infrarood verwarming nodig? De infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm. Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur van het verwarmingspaneel volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Infrarood Verwarming heeft het grootste assortiment infrarood verwarming op voorraad. Verder in onze infrarood verwarming winkel shoppen?

Specificaties product

Gewicht 0,025 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE

Merken

Montage

Vrijstaand

Thermostaat nodig?

Thermostaat kopen

HXL Standaard voor thermostaten ELB-BT7

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.