Thermoluxe digi thermostaat groot LED display

107,00

(inclusief btw)

Digitale programmeerbare thermostaat met groot LED display. De thermoluxe digi thermostaat werkt samen met draadloze relais of plug. Ideaal voor aansturing infrarood panelen. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 5 jaar garantie.

De thermoluxe digi thermostaat met groot LED display is een programmeerbare kamerthermostaat. De thermostaat bevat extra functies die  je infrarood panelen een optimale regeling garandeert. De thermostaat kan met ontvangers, thermoluxe relais of plug draadloos worden verbonden en bevat extra functies die elk infrarood paneel een optimale regeling garandeert. Koop Thermoluxe digi thermostaat groot LED display

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Digitale programmeerbare thermostaat met groot LED display. De thermoluxe digi thermostaat werkt samen met draadloze relais of plug. Ideaal voor aansturing infrarood panelen. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 5 jaar garantie.

Thermoluxe digi thermostaat groot LED display

De thermoluxe digi thermostaat met groot LED display is een programmeerbare kamerthermostaat. De thermostaat bevat extra functies die  je infrarood panelen een optimale regeling garandeert. De thermostaat kan met ontvangers, thermoluxe relais of plug draadloos worden verbonden en bevat extra functies die elk infrarood verwarming een optimale regeling garandeert.

Om de infrarood panelen optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig.

De thermoluxe digi thermostaat is de nieuwste toevoeging aan de serie bewezen thermostaten voor het bedienen van infrarood verwarming.

TPI (Time Proportional & Integral)

Zelflerende functionaliteit met nauwkeuriger controle over de verwarming en daardoor toename van comfort en verbeterde energie-efficiëntie.

ErP-label V

Een verbeterde ErP-score betekent een betere efficiëntiescore van het hele systeem en een vermindering van de totaalkosten. Voor een aantal EU-markten is ErP IV de minimale norm.

PIN nummer beveilging voor huiseigenaar

Optie om middels een PIN code te zorgen dat alleen de eigenaar van het huis of gebouw toegang heeft tot bepaalde instellingen en menu’s.

Thermostaat werkt op batterijen

Eenvoudig en snel te installeren zonder stroomaansluiting.

Basisspecificatie

  • Garantie: 5 jaar garantie
  • Soort: Draadloze installatie, uitstekend bereik
  • Voeding: 2 x AA-batterij
  • Temperatuurbereik: 5°C – 32.5°C
  • Afmetingen: 95mm x 118 mm x 26 mm (HxBxD)
  • RF-frequentie: 868Mhz (tot 30 meter bereik)

Themorstaat is voor bijna alle infrarood panelen te gebruiken, zoals voor warmtepanelen als Infrarood verwarming woonkamer of infrarood paneel plafond.

Specificaties product

Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

5 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Thermostaat nodig?

Thermostaat kopen

Merken

Thermoluxe digi thermostaat groot LED display

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.