Thermoluxe Draadloze plug-in ontvanger – 16Amp

99,00

(inclusief btw)

Draadloze Plug-in ontvanger, 16 Ampere. Eenvoudig te verbinden met HXL-THERMOLUXE-PROG of HXL-THERMOLUXE-DIGI. Ideaal voor aansturing van infrarood panelen. 5 jaar garantie

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Draadloze Plug-in ontvanger, 16 Ampere. Eenvoudig te verbinden met HXL-THERMOLUXE-PROG of HXL-THERMOLUXE-DIGI. Ideaal voor aansturing van infrarood panelen. 5 jaar garantie.

De thermoluxe plug is een radiografische stekker die direct in een stopcontact gestoken kan worden. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur van jouw infrarood paneel geregeld kan worden. Hierdoor heb je dan wel een thermostaat nodig uit de HXL- Thermoluxe serie. De thermoluxe plug is een uitbreidingsmodule voor bijvoorbeeld de HXL thermoluxe relais set of plug set.

Deze extra stekkerontvanger is een uitbreidingsmodule. Deze extra stekkerontvangers kunnen probleemloos communiceren met de HXL thermoluxe thermostaten, waardoor er tot maximaal 5 maal 16 Ampère geschakeld kan worden met één thermostaat. Koop nu de Thermoluxe Draadloze plug-in ontvanger bij Infrarood Paneel.

Specificaties Thermoluxe Draadloze plug-in ontvanger:

Thermoluxe Draadloze plug-in ontvanger - 16AmpSchakelbaar vermogen: tot 16 Ampère

Spanning: 230 V / 50 Hz

5 jaar garantie

Te verbinden met HXL-Thermoluxe-PROG of HXL-Thermoluxe-DIGI

Inhoud verpakking:

1x uitbreidingmodule voor stekkerthermostaat

1x gebruiks- en installatiehandleiding Nederlands

Specificaties product

Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Fabrieksgarantie

5 jaar

Thermostaat nodig?

Thermostaat ontvanger kopen

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Thermoluxe Draadloze plug-in ontvanger – 16Amp

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.