Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt

1.129,00

(inclusief btw)

De Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt is een item wat niet mag ontbreken in de badkamer. Het lange golf infrarood paneel heeft een frameless design en een afmetingen van 60,0 x 120,0 x 2,2 cm van 550 Watt. De handdoek verwarming is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas.

Het kristal witte infrarood paneel badkamer is voorzien van twee zones. De Welltherm Dual-zone paneel is daarom een handdoekdroger en infrarood verwarming in één.

De bovenste zone van het paneel is zuiver voor infrarood verwarming, die oploopt tot 120 graden Celsius. De onderste zone heeft een droog functie waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. Koop nu de Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt!

Beschikbaar via nabestelling

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt (Exclusief BP beugels)

De Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt is een item wat niet mag ontbreken in de badkamer. Het lange golf infrarood paneel heeft een frameless design en een afmetingen van 60,0 x 120,0 x 2,2 cm van 550 Watt. De handdoek verwarming is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas.

Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt

Het kristal witte infrarood paneel badkamer is voorzien van twee zones. De Welltherm Dual-zone paneel is daarom een handdoekdroger en infrarood verwarming in één.

De bovenste zone van het paneel is zuiver voor infrarood verwarming, die oploopt tot 120 graden Celsius. De onderste zone heeft een droog functie waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is.

Deze intelligente combinatie zorgt voor warme en droge handdoeken en verwarmt daarnaast de badkamer. Op deze manier maak je optimaal gebruik van het infrarood paneel en het energieverbruik.

Bovendien zorgt de infrarood verwarmingstechniek ervoor dat wanden en het plafond tot diep in de kern verwarmd worden. Hierdoor krijgen vocht en schimmelvorming geen kans en blijft jouw badkamer een gezonde ruimte. En zoals je van Welltherm kan verwachten is ook dit Dual zone infrarood paneel badkamer van hoge kwaliteit en uiterst zuinig in verbruik.

Dankzij de IP44 klasse is de handdoek verwarming van Welltherm stof- en spatwaterdicht en daardoor is de paneelverwarming ook veilig te gebruiken in de badkamer.

Handdoekbeugel voor het Infrarood Paneel Badkamer

Door de onzichtbare bevestigingsbeugel die aan de achterkant van het infrarood paneel vast zit, lijkt het net of de handdoekbeugel zweeft. Er kunnen twee handdoek beugels op het infrarood paneel gemonteerd worden. Dit Welltherm glas mat wit handdoekdroger is gepoedercoat in RAL9016 en voorzien van 1 beugelpunt.

Let op, bij dit model zijn de handdoekbeugels niet inbegrepen. Deze zijn los verkrijgbaar en ook achteraf op het paneel te monteren.

Waarom een Welltherm infrarood paneel kopen?

Door het strakke design van het Infrarood Verwarming kan het in vrijwel ieder interieur van jouw woning of kantoor worden ingezet. Bovendien heeft ieder verwarminsgpaneel een speciale thermische isolatie aan de achterzijde. Daardoor is een infrarood kachel zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmteverlies aan de achterkant van het infrarood verwarming is minimaal. Zo kunnen de infrarood panelen in korte tijd een hoge temperatuur bereiken. Je krijgt 5 jaar garantie op een Welltherm infrarood verwarming. Dankzij de IP44-klasse is het Welltherm warmtepaneel stof- en spatwaterdicht en maakt deze elektrische verwarming geschikt voor installatie als badkamer verwarming.

Waarom Welltherm?

Onze Welltherm infrarood panelen zijn hoogwaardige producten die in Duitsland zijn geproduceerd. Welltherm warmtepanelen zijn verkrijgbaar in glas en metaal uitvoering. Zoals ook een infrarood kachel met spiegel, RAL kleur infrarood panelen, krijtbord en verwarming schilderij. Een Welltherm elektrische kachel staat garant voor minimaal energieverbruik en een jarenlange werking. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op de Welltherm infrarood verwarming. Welltherm infrarood paneel is voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en TÜV-goedkeuring en “Made in Germany”. Hoge kwaliteit warmtepanelen voor een zeer betaalbare prijs. Geschikt als infrarood paneel badkamer.

Soorten infrarood panelen

Welltherm heeft glazen en metalen panelen in diverse kleuren, waaronder spiegelverwarming, handdoek verwarming, zwart infrarood paneel, infrarood verwarming plafond, infrarood paneel foto, Infrarood verwarming woonkamer en een verwarmingspaneel is in alle RAL  kleuren verkrijgbaar. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op een Welltherm infrarood paneel.

Thermostaat nodig?

Om de Welltherm warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger en mobiele telefoon aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie omdat het verwarmingspaneel niet onnodig aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij paneelverwarming. Verder in onze online winkel shoppen?

Wattage berekenen?

Wil je het benodigde wattage beter inschatten, ga naar wattage berekenen of vraag ons om een berekening te maken.

Specificaties product

Gewicht 17 kg
Afmetingen 60 × 120 × 2,2 cm
Afwerking paneel

Glanzend glas

Fabrieksgarantie

5 jaar

Keurmerk

CE, TÜV, VDE

Merken

Montage

Wand

Soort infrarood paneel

Handdoek verwarming, Infrarood verwarming badkamer

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 120 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

04-06 m2

Hoeveel watt

Welltherm BP handdoek verwarming kristal wit glas 550 watt

Beschikbaar via nabestelling

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.