Welltherm glazen infrarood verwarming – satijn zwart – 625 watt

1.279,00

(inclusief btw)

De Welltherm satijn zwarte infrarood verwarming is een energiezuinige lange golf infrarood verwarming met een frameloos ontwerp en een glazen afwerking. De maat  is 40,0 × 150,0 × 2,2 cm en heeft een vermogen van 625 Watt. De zwarte infrarood verwarming met krijtbord functie van Welltherm past perfect in ieder interieur. Van ultrasterk en modern tot klassiek en rustiek. Deze zwarte verwarming zal een echte blikvanger zijn in je woonkamer. Bovendien is de Welltherm Premium infrarood verwarming serie in staat om zeer snel op te warmen.

Dit energiezuinige en mooie infraroodpaneel heeft twee functies. Dit Infrarood Paneel is net zoals een schoolbord met krijt beschrijfbaar. We noemen dit infrarood paneel dan ook wel een infrarood verwarming krijtbord. Zeer geschikt voor de kinderkamer of als infrarood paneel in de keuken. Schrijf de boodschappenlijst op.  Het IR-paneel  wordt ook vaak gezien bij (kleuter) scholen, seminar ruimtes of kantoren. Je veegt het paneel eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Beschikbaar via nabestelling

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Welltherm glazen infrarood panelen – satijn zwart – 625 watt

De Welltherm satijn zwarte infrarood verwarming is een energiezuinige lange golf infrarood verwarming met een frameloos ontwerp en een glazen afwerking. De maat  is 40,0 × 150,0 × 2,2 cm en heeft een vermogen van 625 Watt. De zwarte infrarood verwarming met krijtbord functie van Welltherm past perfect in ieder interieur. Van ultrasterk en modern tot klassiek en rustiek. Deze zwarte verwarming zal een echte blikvanger zijn in je woonkamer. Bovendien is de Welltherm Premium infrarood verwarming serie in staat om zeer snel op te warmen.

Welltherm glazen infrarood panelen - satijn zwart - 370 watt

Infrarood verwarming Krijtbord

Naast dat het een energiezuinig en prachtig infrarood verwarming is, heeft het een dubbele functie. Je kan deze Infrarood Verwarming namelijk met echt krijt beschrijven, net zoals een schoolbord. We noemen dit infrarood paneel dan ook wel een infrarood verwarming krijtbord. Zeer geschikt voor de kinderkamer of als infrarood verwarming keuken. Schrijf de boodschappenlijst op.  Het infrarood paneel wordt ook vaak gezien bij (kleuter) scholen, seminar ruimtes of kantoren. Je veegt de infrarood verwarming krijtbord eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De satijn zwarte verwarming is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas (ESG-H) met afgeronde hoeken. Hitte-, kras- en zuurbestendig. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het warmtepaneel ruimte besparend.

Door de oppervlakte temperatuur van 120°C korte tijd aanraak veilig kunnen de satijn zwarte infrarood panelen ideaal worden toegepast in woningen en kantoren.

Het infrarood paneel van Welltherm is voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en VDE- goedkeuring en “Made in Germany”. Op alle Welltherm infrarood panelen ontvang je 5 jaar garantie. Mat zwarte kleur geeft het design een extra luxe uitstraling, precies zoals je van de Welltherm Premium infrarood verwarming kan verwachten. Om de infrarood kachel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat in combinatie met een ontvanger.

Waarom een Welltherm infrarood paneel kopen?

Welltherm premium infrarood panelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem, waardoor je het paneelverwarming zowel horizontaal of verticaal aan de muur of aan het plafond kunt ophangen. En door het strakke design warmtepaneel kunnen ze in vrijwel ieder interieur van jouw woning of kantoor worden ingezet. Bovendien hebben de infrarood panelen een speciale thermische isolatie aan de achterzijde. Daardoor zijn ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmteverlies aan de achterkant is minimaal. Zo kunnen de warmtepanelen in korte tijd een hoge temperatuur bereiken. Je krijgt 5 jaar garantie op een Welltherm infrarood verwarming. Met de bijgeleverde universele ophangbeugels is de elektrische kachel eenvoudig en strak te monteren aan de wand of het plafond. Dankzij de IP44-klasse is het Welltherm warmtepaneel stof- en spatwaterdicht en dus geschikt voor installatie in de badkamer.

Waarom Welltherm?

Onze Welltherm infrarood panelen zijn hoogwaardige producten die in Duitsland zijn geproduceerd. Welltherm infrarood panelen zijn verkrijgbaar in glas en metaal uitvoering. Zoals spiegel infrarood paneel, dual-zone paneel met handdoekdroger, RAL, krijtbord en afbeelding infrarood paneel. Welltherm staat garant voor minimaal energieverbruik en een jarenlange werking. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op een Welltherm infrarood kachel. Infrarood paneel van Welltherm is voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en TÜV-goedkeuring en “Made in Germany”. Hoge kwaliteit warmtepanelen voor een zeer betaalbare prijs.

Soorten infrarood panelen

Welltherm heeft glazen en metalen panelen in diverse kleuren, waaronder als infrarood verwarming badkamer, een infrarood spiegel, handdoek verwarming, infrarood verwarming plafond, infrarood verwarming foto, Infrarood verwarming woonkamer, kantoor verwarming en infrarood verwarming plafond en in alle RAL  kleuren. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op een Welltherm infrarood paneel.

Thermostaat nodig?

Om de Welltherm warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger en mobiele telefoon aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie omdat het verwarmingspaneel niet onnodig aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Vergelijkbare Welltherm infrarood panelen met ander wattage

Specificaties product

Gewicht 15 kg
Afmetingen 40 × 150 × 2 cm
Afwerking paneel

Mat glas

Fabrieksgarantie

5 jaar

Keurmerk

CE, TÜV, VDE

Merken

Montage

Plafond, Wand

Soort infrarood paneel

Glazen infrarood paneel, Zwart infrarood paneel

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 120 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

07-09 m2

Hoeveel watt

Welltherm glazen infrarood verwarming – satijn zwart – 625 watt

Beschikbaar via nabestelling

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.