HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Zwarte verwarming

Zwarte infrarood verwarming

Met een zwarte verwarming haal je niet alleen tijdloze elegantie in huis, maar je kan ook rekenen op een laag verbruik. Optimale warmte afgifte van een zwarte verwarming infrarood waarbij maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in heerlijke warmte.

Een verwarming zwart is een prachtig accessoire op een neutrale muur. De IR panelen stralen naast warmte pure luxe uit. Tijdloos, modern en bovendien duurzaam je huis verwarmen. Infrarood verwarming werkt middels elektriciteit waardoor je gasloos je huis verwarmt.

Met de hoogrendementspanelen van HeatXL infrarood panelen bespaar je direct op het verbruik. Een directe kostenbesparing van 30 tot 50% ten aanzien van een traditionele kachel, zoals een centrale verwarming. In combinatie met groene stroom stoot je met een zwarte verwarming ook nog eens géén CO2 uit!

zwarte verwarming

Zwarte elektrische kachel

Creëer met een design verwarming een stijlvolle look in jouw woning. De kleur zwart is tijdloos waardoor je een zwarte elektrische verwarming in iedere ruimte kan toepassen. Kies voor strakke zwarte glazen panelen in de woonkamer of een badkamer verwarming zwart.

Een zwart warmtepaneel in de keuken welke je ook nog eens met echt krijt kan beschrijven. Schrijf de boodschappen op of een gerecht. De design verwarming zwart maak je eenvoudig schoon met een vochtig doek.

Het oppervlak van een zwarte elektrische verwarming met infrarood straling is gemaakt van metaal of veiligheidsglas. Beide uitvoering zijn slank van ontwerp met 2 tot 3 cm dikte. Eventueel kan je de zwarte verwarming ook nog omlijsten met infrarood licht led.

Een infrarood led paneel staat bijvoorbeeld prachtig in de woonkamer of badkamer. Kies voor een spiegelverwarming met led verlichting en daarnaast een handdoekdroger welke uitgevoerd is een zwarte glazen infrarood verwarming.

Met een design verwarming van HeatXL Infrarood verwarming kan je alle kanten. De warmtepanelen zijn naast een zwarte kleur tevens verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw design verwarming met lange golf infraroodstraling.

Wil je jouw infraroodplaten personaliseren? Dat is mogelijk door een foto uit te kiezen. Vervolgens printen wij de foto middels een speciale techniek op het oppervlak van het infrarood paneel. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij HeatXL.

Ga nooit zelf een warmte paneel schilderen. Door de hoge temperaturen raakt de verf los en bovendien is het ook gevaarlijk. Gewone verf is niet bestand tegen deze hoge temperaturen. Laat het vakwerk over aan de specialisten.

Ecaros glazen infrarood paneel zwart van 800 watt

Infrarood verwarming zwart

Een infrarood verwarming zwart kan je overal in je huis plaatsen aan ene vrije muur of aan het plafond. Een interieur met zwart als basiskleur heeft een stoere, strakke en luxe uitstraling. Houd de kleuren van de muren neutraal en kies voor zwart accenten.

Infrarood verwarming zwart is verkrijgbaar in twee soorten materialen, van glas en metaal. De zwarte glazen panelen zijn gemaakt van hoogwaardig en hittebestendig ESG veiligheidsglas. Net zoals het frame zijn de glazen panelen verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

De infrarood warmtepanelen zijn afgewerkt in mat of glans. Ook verkrijgbaar als spiegelverwarming. De standaard uitvoering van een glas paneel is in zwart of wit glas. De opwarmtijd van zwarte glazen panelen is 8 tot 10 minuten.

De infrarood verwarming glas is slechts 2,2 cm dik en daardoor ruimtebesparend. Je monteert de IR verwarming aan de muur of het plafond. Met een infrarood zwarte verwarming breng je snel warmte in huis, dankzij de korte opwarmtijd.

De zwarte glazen infrarood verwarming staat ook prachtig in de keuken. Het oppervlak is afgewerkt in mat, waardoor het een krijtbord verwarming wordt. Deze kan je met echt krijgt beschrijven, net als een schoolbord. Je maakt het IR paneel eenvoudig schoon met een doek.

Een glazen paneel verwarming staat ook prachtig in de badkamer. Bijvoorbeeld als handdoekdroger. Een zwarte verwarming met daaraan twee of drie handdoek beugels gemonteerd. Dankzij de verfijnde afwerking lijkt het net of de beugels in de lucht zweven.

Dankzij het innovatieve ophangsysteem kan je de glazen paneel verwarming strak aan de muur of het plafond monteren. Er zit bijna geen afstand tussen de muur en het warmte paneel. Met een speciale vergrendeling wordt de IR verwarming vastgezet.

Zwarte aluminium panelen

De metalen verwarming is gemaakt van aluminium of staal. Infrarood-verwarming.nl levert voor woningen en utilitaire bouw voornamelijk aluminium panelen of glazen panelen. De aluminium panelen hebben een dikte van slechts 1,7 cm en hebben een snelle opwarmtijd.

De elektrische kachel zwart metaal is binnen 5 tot 10 minuten warm. Daardoor kan je razendsnel genieten van de aangename en gezonde infrarood warmte. Aluminium panelen zijn zeer geschikt voor toepassing in woningen en kantoren.

Verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Standaard zijn de metalen panelen uitgevoerd in wit of zwart en afgewerkt met een poedercoating. De zijde-mat zwarte verwarming van metaal is gelijk een krijtbord verwarming welke veel gezien wordt op kantoren of in keukens.

Op kantoor kan je het gebruiken als een whiteboard of brainstorm bord tijdens vergaderingen. Een keuken krijtbordverwarming is ideaal voor een lieve boodschap achter te laten voor je kinderen of als geheugensteun voor de boodschappen die je moet halen.

De aluminium panelen bereiken een maximale temperatuur van 115 graden Celsius. Daarentegen bereiken de glazen panelen een maximum van 120 graden Celsius. Aluminium panelen hebben dankzij de poedercoat laag een robuuste uitstraling.

De elektrische verwarming zwart van kan je in alle kamers van een woning en of kantoor toepassen. De standaard vermogensberekening is 30 tot 40 Watt per m3. Voor de badkamer geldt een hoger vermogen van 60 à 70 W per m3, aangezien je in één keer veel warmte wilt.

De elektrische verwarming zwart stuur je eenvoudig aan met een thermostaat. Dit kan een slimme thermostaat zijn of een stekker thermostaat. Door de verwarming met thermostaat aan te sturen bespaar je tevens op het verbruik. Energiezuinig verwarmen met IR panelen.

Zwarte verwarming badkamer

Een badkamer verwarming zwart staat stijlvol en geeft daarnaast een aangename warmte. De keuze voor een zwarte verwarming badkamer is divers. Je kan namelijk kiezen tussen aluminium panelen en glazen panelen in de kleur zwart satijn mat of glans.

Beide soorten staan stijlvol in jouw badkamerruimte. De badkamer verwarming zwart heeft een IPX4 klasse, waardoor ze spatwaterdicht zijn en veilig voor gebruik in natte ruimtes. Houd bij de installatie de veilige afstand van 50 cm aan van de dichtbij zijnde water aansluiting.

Infrarood stralingspanelen zijn zeer geschikt om je een warm gevoel in de badkamer te geven. Bovendien profiteer je van een lagere luchtvochtigheid. Zeker bij vochtige ruimtes moet je daar ook bij stilstaan. Omdat schimmels zich juist goed kunnen ontwikkelen.

Met lange golf infrarood panelen in de badkamer zorg je voor warme muren, waardoor je schimmelvorming voorkomt. Dat werkt veel beter dan een korte golf straalkachel zoals je die van vroeger kent. Infrarood stralen warmen namelijk direct de muren en objecten op.

De zwarte verwarming badkamer is ook verkrijgbaar als handdoekdroger. Op de zwarte handdoekradiator zitten twee zones. Eén zone is de pure infraroodverwarming , waarvan de temperatuur oploopt tot maar liefst 120 graden Celsius.

Het andere deel heeft een droogfunctie, waarbij de maximale temperatuur 70 graden Celsius bereikt. Deze zone is voor het drogen en ook opwarmen van de handdoeken. Je kan de warmtepanelen op twee manieren ophangen. Het warmste gedeelte boven of onder.

Een zwarte verwarming badkamer staat tevens prachtig aan het plafond of aan de wand. Ook verkrijgbaar als zwarte infrarood verwarming met led verlichting. Duurzame warmte met zuinige led verlichting in één toestel. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Zwarte radiator

Het assortiment infrarood verwarming van HeatXL is groot. Wij zijn sinds 2008 importeur, groothandel en leverancier van infrarood warmtepanelen. Wij hebben verschillende soorten IR panelen en stralers verwarming elektrisch in ons assortiment. Waaronder design radiator mat zwart of glans uitvoering.

De zwarte radiator kan je op de plek bevestigen van de oude radiator. Ook kan je kiezen voor plafondmontage. Aan de wand is de zwarte radiator geschikt voor horizontale en verticale installatie. De zwarte verticale verwarming is ook verkrijgbaar als zwarte handdoekradiator.

De horizontale radiator is bijvoorbeeld mooi als spiegelverwarming in de lengte boven de wastafel. Of als foto verwarming design woonkamer. Ons gehele assortiment is geschikt voor gebruik in woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen.

Met ruim 30 winkels zijn wij marktleider in de Benelux. Breng een keer een bezoek aan één van onze showrooms waar diverse warmtepanelen, korte golf stralers en terrasverwarming al werkend staan uitgestald. Onze adviseurs vertellen je graag meer over IR verwarming.

Wat de voor en nadelen infrarood verwarming zijn en waar je op moet letten bij infrarood panelen kopen. Je krijgt advies infrarood verwarming over welk vermogen je nodig hebt en wat de ideale plek is om het infraroodpaneel op te hangen.

Hoe je het snelst de gewenste temperatuur bereikt, alsmede de besparing op de kosten. Onze experts kunnen het verbruik infrarood verwarming nauwkeurig voor je berekenen. Kom langs in onze winkel of ga direct naar onze online shop.

In de webwinkel kan je direct de zwarte designradiator bestellen, welke geschikt is als horizontale en verticale radiator voor woningen en kantoor. Natuurlijk kan je ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor zwarte verwarming en thermostaat met ontvanger.

Offerte aanvragen